Το EDIUS X κυκλοφόρησε στις 15 Σεπτεμβρίου. Εγγραφείτε στη ζωντανή ροή, που παρουσιάζει τις νέες εξαιρετικές δυνατότητες, καθιστώντας το EDIUS X την αρχή μιας νέας εποχής μη γραμμικής επεξεργασίας (non-linear editing).

Επιλέξτε στους υπότιτλους Ελληνικά

Δημοσιεύθηκε: 18 Ιουνίου 2020

Σήμερα οι εξειδικευμένες ομάδες EDIUS από την Grass Valley και το EDIUS.NET αποκαλύπτουν για πρώτη φορά μερικά από τα κορυφαία χαρακτηριστικά του EDIUS X. Μέσω ζωντανής σύνδεσης ο Alex Kataoka, υπεύθυνος προϊόντων για το EDIUS και ο Michael Lehmann-Horn, CEO του EDIUS.NET παρουσιάζουν το μέρος Ι της προεπισκόπησης που εστιάζει στον πυρήνα του EDIUS X.

Παρακολουθήστε την καταγεγραμμένη ζωντανή ροή εδώ: www.EDIUS.NET/X
Το βίντεο είναι στα Αγγλικά με υπότιτλους σε διάφορες γλώσσες όπως Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Ιαπωνικά, Ισπανικά, Ρωσικά, Ολλανδικά και Ελληνικά.

Το μέρος II της προεπισκόπησης θα πραγματοποιηθεί στα μέσα Ιουλίου και το μέρος ΙΙΙ θα πραγματοποιηθεί στα μέσα Αυγούστου. Ρίξτε μια ματιά στη σελίδα ειδήσεων για τις ακριβείς ημερομηνίες, οι οποίες θα κυκλοφορήσουν σύντομα.

Επιλέξτε στους υπότιτλους Ελληνικά

Συνδεθείτε με τις ομάδες των ειδικών EDIUS από την Grass Valley και το EDIUS.NET για την προεπισκόπηση των κορυφαίων χαρακτηριστικών στο EDIUS X - Μέρος ΙΙΙ: Εφέ.
Αποποίηση ευθυνών: Το λογισμικό που χρησιμοποιείται σε αυτήν την παρουσίαση είναι ένα πρωτότυπο και ορισμένες λειτουργίες ενδέχεται να αλλάξουν κατά την κυκλοφορία.

Επιλέξτε στους υπότιτλους Ελληνικά

Συνδεθείτε με τις ομάδες των ειδικών EDIUS από την Grass Valley και το EDIUS.NET για την προεπισκόπηση των κορυφαίων χαρακτηριστικών στο EDIUS X - Μέρος II: Ήχος.
Αποποίηση ευθυνών: Το λογισμικό που χρησιμοποιείται σε αυτήν την παρουσίαση είναι ένα πρωτότυπο και ορισμένες λειτουργίες ενδέχεται να αλλάξουν κατά την κυκλοφορία.

Επιλέξτε στους υπότιτλους Ελληνικά

Το Grass Valley προσφέρει δωρεάν άδεια περιορισμένου χρόνου για εξειδικευμένους πελάτες


 
Οι πελάτες που αξιοποιούν το EDIUS Workgroup στην εγκατάσταση μίας επιχείρησης μπορούν να ζητήσουν δωρεάν άδειες περιορισμένης χρονικής διάρκειας του EDIUS Workgroup 9 για τους εργαζόμενους τους που πρέπει προσωρινά να εργαστούν από το σπίτι λόγω περιορισμού της κίνησης για την αντιμετώπιση του Κορονοϊού.

Οι πελάτες που δικαιούνται δωρεάν άδειες χρήσης του "EDIUS Workgroup 9 Stay at Home" είναι υπάρχοντες πελάτες του EDIUS, όπως τηλεοπτικοί σταθμοί, εταιρείες και κυβερνητικά ινστιτούτα.

Η προσωρινή έκδοση EDIUS Workgroup 9 Stay at Home θα είναι ενεργή ως την 30η Ιουνίου 2020. Η Grass Valley θα συνεχίσει να παρακολουθεί την κατάσταση παγκοσμίως και μπορεί να τροποποιήσει ή να τερματίσει το πρόγραμμα ανά πάσα στιγμή.

Πληροφορίες: www.edius.net/stayathome