Το εκτιμούμε που θέλετε να γνωρίσετε το Grass Valley EDIUS.

Ο καλύτερος τρόπος να γίνει αυτό είναι να το δοκιμάσετε υπό πραγματικές συνθήκες εργασίας στον δικό σας υπολογιστή, φορητό ή σταθερό σταθμό εργασίας.
Επίσης, ρίξτε μια ματιά στην απρόσκοπτη συνεργασία του Edius με τις δημοφιλείς κάρτες I/O από τις εταιρίες Blackmagic Design και AJA.

Απολαύστε την δυνατότητα να κάνετε διόρθωση χρώματος  (Color Correction) σε πραγματικό χρόνο και να την συνδυάσετε και με άλλα φίλτρα και εφέ video.

Πεισθείτε για την απόδοση σε πραγματικό χρόνο του EDIUS ως 64-bit εφαρμογή και εξάγετε την ταινία σας σε οποιαδήποτε μορφή επιθυμείτε - Η δοκιμαστική έκδοση περιέχει ένα υδατογράφημα στην προεπισκόπηση και την έξοδο.

Για να δοκιμάσετε το EDIUS σας προσφέρουμε μια πλήρη έκδοση χωρίς κανένα περιορισμό (εκτός από το υδατογράφημα) για χρονικό διάστημα 30 ημερών - χωρίς καμία δέσμευση από την πλευρά σας: Το EDIUS δοκιμαστική έκδοση χωρίς περιορισμούς

Η δοκιμαστική έκδοση λειτουργεί μόνο αν ο υπολογιστής σας είναι συνδεδεμένος στο διαδίκτυο. Χωρίς πρόσβαση στο διαδίκτυο δεν μπορεί να ξεκινήσει η δοκιμαστική έκδοση.

Για να γνωρίσετε περισσότερα σχετικά με όλες τις λειτουργίες του EDIUS μπορείτε να κατεβάσετε το αγγλικό εγχειρίδιο χρήσης του EDIUS X δωρεάν του EDIUS X δωρεάν ή παρακολουθήστε το δωρεάν  εκπαιδευτικό video σχετικά με την εισαγωγή στο EDIUS.

Για περαιτέρω ερωτήσεις σχετικά με το EDIUS μπορείτε να έρθετε σε επαφή με την AV SYS ή να συμμετάσχετε στο φόρουμ χρηστών EDIUS.

Η δοκιμαστική έκδοση τερματίζεται αυτόματα μετά από 30 ημέρες - και έτσι δεν υπάρχει τίποτα που έχετε να κάνετε γι 'αυτό. Το πιο πιθανό βέβαια είναι να θέλετε να συνεχίσετε να εργάζεσθε με το EDIUS. Για ελκυστικές προσφορές για την αγορά του EDIUS παρακαλούμε να έρθετε σε επαφή με την AV SYS ή κάποιο τοπικό μεταπωλητή.