Η AV SYS παρουσιάζει τη Μοναδική Προσφορά για την απόκτησή του Grass Valley EDIUS 9 "Plus"  εξασφαλίζοντας δωρεάν αναβάθμιση στο Edius X
(Προσοχή: Ισχύει έως 31 Δεκεμβρίου 2020)!
EDIUS 9 Plus X2

Με την προσφορά του EDIUS 9 "Plus", σας δίδεται η μοναδική ευκαιρία να αποκτήσετε σήμερα το εξαιρετικό λογισμικό μοντάζ και επεξεργασίας εικόνας Edius 9 και να μεταβείτε στην Έκδοση Edius Χ όποια στιγμή επιλέξετε στο μέλλον, δίχως επιπλέον κόστος ή χρεώσεις.

Προσοχή όμως, αυτή η μοναδική προσφορά ισχύει έως την 31η Δεκεμβρίου 2020.

Το EDIUS 9 εξακολουθεί να αποτελεί ένα χρήσιμο-πανίσχυρο εργαλείο μοντάζ και επεξεργασίας εικόνας για διάφορους επαγγελματίες χρήστες, καλύπτοντας με εξαιρετικό τρόπο διάφορες περιπτώσεις, όπως για παράδειγμα:

  • Χρήστες που χρησιμοποιούν PC ή Laptop με παλαιότερο επεξεργαστή (CPU) που δεν υποστηρίζει AVX2, κάτι που είναι υποχρεωτικό για το EDIUS X. Μπορούν να προβούν στην εγκατάσταση του EDIUS 9 σήμερα και όταν αποκτήσουν νέο υλισμικό (hardware) να εγκαταστήσουν την έκδοση EDIUS X (χάρη στην Προσφορά "Plus").
  • Χρήστες που χρησιμοποιούν πολλά συστήματα EDIUS 9, οι οποίοι επιθυμούν να καθυστερήσουν την μετάβαση-αναβάθμιση στο EDIUS X και που χρειάζονται άμεσα επιπλέον θέσεις εργασίας.
  • Χρήστες με Windows 7/8.1 που προτιμούν να μην αλλάξουν τώρα το λειτουργικό σύστημα τους, καθώς το EDIUS X απαιτεί Windows 10. Μπορούν να χρησιμοποιούν το EDIUS 9 καθώς και να αποκτήσουν τη δυνατότητα δωρεάν αναβάθμισης (χάρη στην Προσφορά "Plus") στο EDIUS X όταν θα ολοκληρώσουν την αναβάθμιση του λειτουργικού συστήματος τους.
  • Χρήστες που χρησιμοποιούν OHCI (DV/HDV), Matrox I/O και Storm Mobile/HD Spark, επειδή το EDIUS X δεν υποστηρίζει αυτές τις λύσεις I/O

Για την απόκτηση του Edius 9 Pro ή Workgroup και το Δικαίωμα Δωρεάν αναβάθμισης στο EDIUS X, μέσω της Προσφοράς "Plus" κάνετε την παραγγελία σας στο ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop) της AV SYS: https://avshop.avsys.gr/index.php?route=product/search&search=%22Plus%22 ή επικοινωνήστε στο E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και στο Τηλέφωνο: 22950 32326.