Το Titler Pro 5 του αμερικανού κατασκευαστή NewBlue είναι πλέον μέρος του EDIUS 9, συμπεριλαμβανομένων δύο πακέτων προτύπων (templates). Το πρόγραμμα τίτλων βελτιστοποιημένο για EDIUS 9 περιλαμβάνει τώρα περισσότερα από 120 πρότυπα υψηλής ποιότητας για την επαγγελματική δημιουργία intros, animations, τίτλων, lower thirds, και τίτλων τέλους. Τα πρότυπα μπορούν να προσαρμοστούν και να αποθηκευτούν ως ξεχωριστός κατάλογος προτύπων.

Πέρα από τα πρότυπα, το πακέτο τίτλων διαθέτει 536 εφέ, 412 μεταβάσεις(transitions), 89 στυλ, 39 στυλ παραγράφου, 30 σχήματα και 19 φωτισμούς.

Εκτός από τα αγγλικά, το πρόγραμμα τίτλων έχει μεταφραστεί πλήρως στα γαλλικά, τα γερμανικά, τα ιταλικά και τα ισπανικά, γεγονός που θα διευκολύνει ακόμα περισσότερους χρήστες να εξοικειωθούν με το πρόγραμμα.

Το Titler Pro 5 απαντά στη ζήτηση πολλών χρηστών που αναζητούν μια λύση που προσφέρει σημαντικά περισσότερες επιλογές από τον EDIUS Quick Titler και παρόλα αυτά είναι εύκολο στη χρήση.

Το Titler Pro 5 αξίας άνω των 400 € προσφέρεται δωρεάν σε όλους τους εγγεγραμμένους και μελλοντικούς χρήστες του EDIUS 9.

Όπως ακριβώς και το EDIUS, το Titler Pro 5 στην έκδοση EDIUS μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί χωρίς περιορισμούς στο χρόνο.

Το NewBlue Titler Pro 5 μπορεί να μεταφορτωθεί στον ιστότοπο EDIUS-ID Website..

Παρακάτω θα βρείτε μια λεπτομερή οδηγία για λήψη και εγκατάσταση καθώς και συμβουλές και κόλπα:
(Επιλέξτε Ελληνικά για υπότιτλους)


(Επιλέξτε Ελληνικά για υπότιτλους)