Εξοπλισμός επεξεργασίας υψηλής ποιότητας για το EDIUS από την Grass Valley

Grass Valley αναπτύσσει και παράγει εξοπλισμό επεξεργασίας υψηλής ποιότητας ειδικά για EDIUS Pro 8 και EDIUS Workgroup 8. Το EDIUS 8 περιέχει ήδη όλα τα προγράμματα οδήγησης που είναι απαραίτητα. Τα μοντέλα που φέρουν το όνομα «3G» υποστηρίζουν HD μέχρι το framerate των 1080p50 / 60.

Κάρτα video με Εισόδους / Εξόδους HD-SDI και HDMI για το EDIUSΟι μοντέρ προγραμμάτων τηλεοπτικής ποιότητας απαιτούν ένα μέσο, για να παρακολουθούν και να αξιολογούν το βίντεο και τον ήχο με την καλύτερη δυνατή ποιότητα. Οι χρήστες που εργάζονται με αρχεία video σε ένα δικτυωμένο περιβάλλον συχνά δεν χρειάζoνται να εισάγουν βίντεο baseband ή ήχο, αλλά εξακολουθούν να θέλουν να έχουν την δυνατότητα προεπισκόπησης του υλικού στο ίδιο επίπεδο ποιότητας με το τελικό παραδιδόμενο υλικό. Η STORM Pro  παρέχει τα μέσα για να εκκληρωθούν όλα αυτά.

Όταν χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με το λογισμικό επεξεργασίας EDIUS (πωλείται ξεχωριστά), η PCI Express κάρτα STORM Pro σας δίνει τη δυνατότητα  συνεχούς, σύγχρονης προεπισκόπησης, πλήρους ανάλυσης των εφε και του περιεχομένου, απευθείας από το timeline.


Επίσης διαθέσιμη σε έκδοση Bay

STORM Pro and BAY

H πιο ολοκληρωμένη λύση SD/HD I/O για το EDIUSΗ STORM 3G Elite αποτελείται από μία συσκευή διασυνδέσεων με μια κάρτα PCIe 4X για την σύνδεση με σταθμό εργασίας (λειτουργία 4Χ: έως 1080p50 / 60), καθώς και μια κάρτα Express 34 (λειτουργία 1X: έως 1080i) για σύνδεση με laptop. Είναι σχεδιασμένο για να παρέχει την πιο ολοκληρωμένη SD / HD I / O υποστήριξη για το EDIUS NLE (πωλείται ξεχωριστά). Στις διεπαφές βίντεο περιλαμβάνονται διπλή 3G SDI, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε ως ένα σήμα 3G-SDI ή μία έξοδο high-definition και μια σήματος standard definition. Άλλες διασυνδέσεις εισόδου και εξόδου video περιλαμβάνουν 1080p HDMI I / O, Composite (SD μόνο) και analogue component (έως και 1080i).

Multi I/O Processor for EDIUS


Η STORM Mobile ενισχύει την ικανότητα επεξεργασίας σε πραγματικό χρόνο του EDIUS NLE στο πεδίο, παρέχοντας μια ποικιλία των εισόδων και εξόδων χρησιμοποιώντας είτε την κάρτα PCIe 1X για επιτραπέζιους υπολογιστές ή ExpressCard/34 κάρτα για φορητούς υπολογιστές, με διάφορες συνθέσεις για να διαλέξετε. Το STORM Mobile είναι μία ολοκληρωμένη λύση επεξεργασίας βίντεο και είναι εξοπλισμένη με ένα HDMI I / O (για video formats έως 1080i), analog component, analog composite, S-Video και unbalanced audio για την απόλυτη λύση συνδεσιμότητας.

3G-SDI I/O κάρτα video με έξοδο παρακολούθησης HDMI για το EDIUSΗ STORM 3G έχει σχεδιαστεί για επαγγελματίες βίντεο που θέλουν μια λύση επεξεργασίας video τόσο σε εφαρμογές tapeless όσο και για εγγραφή και επεξεργασία SDI, με τη δυνατότητα να κάνετε προεπισκόπηση του υλικού σε προσιτές οθόνες HDMI. Η λύση STORM 3G είναι μία κάρτα video PCI Express και έχει εισόδους και εξόδους 3G-SDI, και μια έξοδο HDMI πλήρους ανάλυσης, με δυνανότητα παρακολούθησης σε πραγματικό χρόνο. Η δυνατότητα για embedded 3G-SDI ήχο, επιτρέπει την ακρόαση ήχου υψηλής ποιότητας. Είναι μια άριστη, υψηλής ισχύος λύση για την επεξεργασία πολαπλών-format με το EDIUS NLE (πωλείται ξεχωριστά).