Το EDIUS X είναι εδώ! Δείτε όλες τις νέες δυνατότητες

Εδώ μπορείτε να κατεβάσετε την νέα έκδοση άμεσα.
Παρακολουθείστε Δωρεάν εκπαιδευτικά σεμινάρια ακολουθώντας το σύνδεσμο: https://www.edius.net/tutorial.html

Δείτε την τρέχουσα προσφορά με τη ονομασία "PLUS" στους συνδέσμους: https://edius.avsys.gr/el/eidiseis/77 και https://www.edius.net/plus

Το EDIUS είναι το ιδανικό λογισμικό επεξεργασίας για επαγγελματίες και φιλόδοξους λάτρεις του video. Στους χρήστες του περιλαμβάνονται δημιουργοί ταινιών, video δημοσιογράφοι, YouTubers, πανεπιστήμια και εκπαιδευτικά ιδρύματα, broadcasters, κινηματογραφικά studios, εταιρείες παραγωγής και κυβερνητικές υπηρεσίες.

Το EDIUS δεν περιορίζει τη δημιουργικότητα και την παραγωγικότητα, καθώς το EDIUS επιτρέπει την διαισθητική, γρήγορη εργασία έναντι του rendering και της αναμονής - με ανώτερη σταθερότητα συστήματος.

Το EDIUS υποστηρίζει εγγενώς τα τελευταία format εγγραφής, κάμερες και κωδικοποιητές. Αυτό επιτρέπει την ταυτόχρονη επεξεργασία πολλών στρώσεων υλικού 4K σε πραγματικό χρόνο, συμπεριλαμβανομένης της διόρθωσης χρώματος και πρόσθετων φίλτρων.

Το EDIUS υποστηρίζει High Dynamic Range (HDR) κατά τον πιο φιλικό προς τον χρήστη τρόπο, συμπεριλαμβανομένων της εισαγωγής, της επεξεργασίας και της εξαγωγής υλικού όπως σε κανένα άλλο σύστημα επεξεργασίας. Το 64-bit πρόγραμμα υποστηρίζει I/O κάρτες από κατασκευαστές όπως AJA, Blackmagic Design και Matrox και ενοποιείται απρόσκοπτα με τον υπάρχον hardware. Επιπλέον, το EDIUS περιλαμβάνει το βελτιωμένο πρόγραμμα Mync για την οργάνωση και την κοινή χρήση πλάνων και άλλων αρχείων πολυμέσων.

Με το EDIUS δεν υπάρχουν συνδρομές - το αγοράζετε, το κρατάτε - με μια μόνιμη άδεια και με δωρεάν ενημερώσεις καθ 'όλη τη διάρκεια της έκδοσης EDIUS.

Σε αυτήν την ιστοσελίδα, θα θέλαμε να σας δώσουμε την ευκαιρία να μάθετε περισσότερα για το EDIUS 9, να κατεβάσετε την δοκιμαστική έκδοση 30 ημερών του EDIUS free trial version of EDIUS και επιπλέον να δείτε τα EDIUS Podcasts, και να μοιραστείτε τις εμπειρίες σας με άλλα χρήστες EDIUS στο φόρουμ Forum.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τις προαιρετικές προσθήκες Plug-ins που χρησιμοποιούνται με το EDIUS, όπως τα φίλτρα ήχου, τα εφέ βίντεο και τα προγράμματα τίτλων, καθώς και πληροφορίες σχετικά με το υλικό που προσφέρεται για το EDIUS Hardware.